PROIZVODI

Asortiman sredstava koja se koriste za zaštitu životne sredine obuhvata proizvode za sprečavanje šteta u oblastima gde se ulja i tečnosti skladište, prevoze ili obradjuju, za uklanjanje nastalih šteta curenjem bilo koje vrste, za adsorbovanje na asfaltiranim i neasfaltiranim površinama, za zaustavljanje izlivanja na vodenim površinama, za dubinsko čišćenje raznih zagadjenja, na svim površinama (otvorenim i zatvorenim).

Oblasti primene i efikasnost adsorbenata su potvrdjeni TÜV i DEKRA sertfikatima. Sredstva nisu toksična, bezbedna su i jednostavna za primenu, koja imaju za cilj brzo i efikasno delovanje u akcidentnim situacijama, u tekućim radnim procesima, očuvanju životne sredine, kao i bezbednost na radu.

L AQUA VITA & RAW u saradnji sa svojim partnerima – proizvodjačima sredstva nudi stručna savetovanja, specifične projektne konsultacije, kao i obuku i uputstva za primenu sredstva u oblasti zaštite na radu i zaštiti životne sredine.

Sredstva za čišćenje i odmašćivanje pružaju klijentima širom sveta inovativna rešenja za čišćenje koja su efikasna, ekološka, ekonomična, medjunarodno akreditovana i često jedinstvena.

Tehnička hemija, sredstva koja se koriste za rad u službi elektro i mašinskog održavanja (odmašćivači, podmazivači, odvijači, zaštita od korozije) su proizvodi visokog kvaliteta vodeće nemačke kompanije „Technolit“.

Proizvodi programa SIMPLE GREEN prisutni su više od 35 godina na svetskom tržištu i svi proizvodi su ne-toksični i biorazgradivi. Trenutna linija proizvoda obuhvata više od 20 različitih vrhunskih sredstava za čišćenje, kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu. Cilj je dati svoj udeo u zaštiti životne sredine i nastaviti da se razvijaju novi i inovativni proizvodi koji će biti odgovorni izbor za mnoge generacije koje dolaze.

ADSORBENTI ZA SAKUPLJANJE RASUTIH OTPADNIH ULJA I HEMIKALIJA

(vrste ugljovodonika, mazuta, dizel goriva, hidrauličnih, transformatorskih i dr.ulja,  hemikalije, tečnosti za hladjenje i podmazivanje, rastvarači i dr.)

DISPERZANT

Za uklanjanje uljnog filma sa površine vode

BIOREMIDIJACIJA

Rešenje za izlizanje nafte na teško tretiranim površinama, uključujući šljunak, humus i pesak